Haber

Erzurum’daki saldırının ardından İmamoğlu, Fatih Durmuş’u arayarak teselli etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ErzurumTaşlı saldırı sonrası üzüntüsünü sosyal medyadan paylaşan Atakum Belediyesi Aşağı Cafe Park çalışanı Fatih Durmuş Onu arayıp teselli etti. İmamoğlu, “Merak etme, ben iyiyim” dedi.

Atakum Belediyesi Down Cafe çalışanı Fatih Durmuş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingindeki saldırısına tepki gösterdi. Durmuş, sosyal medyada yayınladığı bir video ile olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Bu videoyu izleyen İmamoğlu, Durmuş’u görüntülü arayarak şaşırttı. İmamoğlu aradığında hem Durmuş hem de Atakum Belediyesi Down Cafe’nin diğer çalışanları çok sevindi.

“SEN NE GÜZEL ADAMSIN”

İmamoğlu, “Sizi tanıdığıma çok sevindim. Üzgün ​​halinizi gördüm çok üzüldüm. Merak etmeyin iyiyim. Ne güzel adamsınız. Ben de sizi seviyorum. İnşallah tanışırız” dedi. mümkün olan en kısa sürede.”

İmamoğlu daha sonra görüşmeye ait görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. fatih Abim Erzurum’daki saldırıyı televizyondan izleyince çok üzüldü. Güzel kalbini seviyorum Fatih. Atakum Belediyesi Down Cafe’ye mutlaka uğrayacağım. Tüm arkadaşlara sevgiler” dedi.

“SİZİN İÇİN KAZANACAĞIZ”

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci bu duygusal anları sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

“Ben yürek dolusu Fatih’im, alnından öpüyorum. İBB Başkanımız ve Millet İttifakı Başkan Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaptığı provokasyonlara toplumun birçok kesiminden tepki geldi. Atakum Belediyesi Down Park çalışanı Fatih Durmuş da sosyal medyada yayınladığı görüntü ile olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.Durmuş ile görüntülü görüşme gerçekleştiren İBB Liderimiz İmamoğlu kendisine teşekkür ederek bir an önce görüşmek istediğini söyledi.Saf ile kardeşim gönül, senin için de kazanacağız.”

habersahinbey.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bakırköy evden eve nakliyat
Başa dön tuşu